Alapítvány célja

· Gyermekek és felnőttek fejlesztése

Napjainkban kiemelten fontos szerepet játszik az óvodás és iskolás korú gyermekek rendszeres fejlesztése. Ennek érdekében az alapítvány segíti eljuttatni a megfelelő szakemberekhez a fejlesztésre szoruló gyermekeket. Ide sorolandó: alapozó képzések, csecsemőkori reflexmaradványok felülírása, sportképzések, mentális fejlesztések, hátrányos helyzetű gyermek sportolási lehetőség biztosítása, mozgásban korlátozok gyermekek és felnőttek segítse, értelmi és szellemi fogyatékkal rendelkező gyermekek és felnőttek fejlesztésének biztosítása. Túlsúllyal rendelkező gyermekek és felnőttek sporthoz való támogatása.

· Versenysport

A hétköznapi szintfenntartó és mozgásfejlesztő edzések mellett az alapítvány további célja, hogy a versenysportot is támogassa. Évről-évre nehezebb érvényesülni a nagy klubok mellett, aminek fő oka, hogy a kisebb klubok nem rendelkezek a megfelelő anyagi hátérrel. Cél a versenyekre való felkészülés biztosítása és a megmérettetéseken való részvétel finanszírozása amatőr szinttől a profi kategóriáig.

· Sporteszközök

A megfelelő mennyiségű és minőségi sporteszközök beszerzése és egyesületekhez való eljuttatása. A hatékony fejlődéshez elengedhetetlen a sporteszközök használata. Az alapítvány célja, hogy eszközbeszerzéssel támogatni tudja a magánszemélyeket és egyesületeket egyaránt. Ide sorolandó az edzéshez szükséges sporteszközök, sportruházatok, küzdőfelszerelések, technikai eszközök.

· Táborok

Egy vagy több napos táborok létrehozása és/vagy támogatása. Évközben és a nyári időszakban is szükség van a szakmai továbbképzésekre és táborokra. A gyerekek ez idő alatt tudnak kikapcsolódni és elszakadni a hétköznapi élettől. A többnapos képzéseken nagyobb mennyiségben kapják meg a fejlődéshez szükséges oktatást.
Emellett cél a felnőttek képzése, továbbképzése, hogy a megfelelő oktatásban tudják részesíteni a gyermekeket.

A nyári táborok során a gyermeke és felnőttek egy zárt közegben tudnak együtt dolgozni, azon, ami számukra a legfontosabb a fejlődéshez, ezek a foglakozások akár az egész életükre kihathatnak és segíthetik a tovább haladásban.

· Rendezvények, gálák, díjátadók, konferenciák

Kiemelten fontos terület a rendezvények, gálák, díjátadók, konferenciák létrehozása. Szakmai továbbképzések létrehozása, mely keretén belül tervezetten vagy kötetlen formában tudják megosztani egymás között a szakemberek a tapasztalataikat.

Díjátadó és elismerő gálák létrehozása, ami azért szükséges, hogy a sportba és egyéb területekbe fektetett munka és eredmény teret és figyelmet kapjon. Elismerjük a gyermekek és felnőttek, sportolók és edzők munkáját.

Tudományos és szakkonferenciák támogatása és létrehozása, mely során edzők, pedagógusok, szakemberek kapnak lehetőséget, hogy tudásukat bővítsék és megfelelő képzésben, oktatásban részesítsék a gyermeket.

· Sport központ, sport parkok

Alapítvány céljai között felsorolandó egy önálló sport központ létrehozása. Lehetővé tenni a sport és fejlesztő oktatás elfüggetlenítését más intézményektől, ezzel is támogatva a rászoruló gyermekek fejlődését és biztosítani egy állandó "menedéket", ahol szabályázott keretek között fejlődni tudnak.

Egészség megőrző parkok létrehozása, fejlesztése és támogatása. Ezt leginkább a hobbi sportolok és magánszemélyek tudnák igénybe venni sportolás és szintfenntartás céljából.

Sporttal kapcsolatos szórakoztató és élmény parkok létrehozása, ahol játszva tudnak fejlődni a gyermekek és felnőttek egyaránt.